Over ons

In het oude pand van El Rey aan de Rijnstraat 3 opent binnenkort een geheel nieuwe ambitieuze horeca formule. Ondernemers Andrew de Vreede en Junior Brandenburg streven naar een nieuwe gastvrije plek waar iedereen ongedwongen terecht kan om te komen eten, drinken of borrelen.

Op dit moment wordt het pand volledig verbouwd. Op 15 juni openen onze deuren.

Ambitie

Wereldsteden

Het concept van een social club is vooral te vinden in grote wereldsteden. Dat maakt niet dat Woerden voor Jiwa te klein zal zijn. De Woerdense gemeenschap is immers, anders dan men wel eens wil doen geloven, behoorlijk vooruitstrevend en bereidt om nieuwe dingen te ontdekken en verwelkomen. En daar gaat het team dus ook vol voor aan de slag. De ambitie is groot.

Andrew de Vreede

Andrew en Junior hebben samen ruim 50 jaar (internationale) horeca-ervaring van bar tot sterrenrestaurant. Op gastronomisch vlak vormt Andrew de basis met enorme ervaring. Hij heeft over en met de hele wereld gekookt en heeft diep in verschillende culturen uit eerste hand de geheimen van keukens kunnen ontdekken. En alles zal voorbij komen, niet alleen qua werelddelen, maar ook qua smaak en voor de vleeseter, de vegetariër en de veganist. 

Betaalbare maar hoge kwalitatieve verrassingen

Wat betreft de bar en borrelen is het streven om niet alleen een perfecte plek te creëren om samen te zijn, maar gaan we voor betaalbare maar hoog kwalitatieve verrassingen. Kom een geheel nieuwe generatie cocktails ontdekken of laat je wegwijs maken in de avontuurlijke kant van bijvoorbeeld Tequila, Wodka en Jenever. Maar ook de bierdrinker en de non-alcoholicus komen uitgebreid aan hun trekken.

Er wordt dus een behoorlijk grote broek aangetrokken maar Andrew en Junior zijn er van overtuigd dat die samen met Woerden gevuld kan worden. Kom bij de club!